За блога

Този блог се появи по настояване на някои от учениците ми, които (като мен) предпочитат да щракат по клавиатурите, вместо да пишат в тетрадките си и благодарение на съпруга ми, който бе така мил да ми подари домейн и хостинг. Тук ще намерите плановете на уроците, упражнения, тестове и други помощни материали, свързани с разглежданите модули по Информатика и ИТ. Темите са съобразени с националните образователни изискавания и са базирани на учебното съдържание от използваните учебници по предметите. Някои от тях са интерпретирани от личното ми виждане по въпроса.
Надявам се информацията на този блог да е полезна не само на учениците ми, но и на начинаещи колеги, които тепърва се впускат в дебрите на информационните технологии.
Целта ми е да предам възможно най-систематизирано и последователно основните теми, заложени в задължителния курс на обучение по двата предмета, без да изпадам в детайли и излишни подробности. Любознателните винаги могат да намерят допълнителна информация в интернет, от различни източници и с различни акценти.
Ако съм допуснала неточности или грешки, които не съм забелязала, ще се радвам да ми пишете.
Приятно четене!

Форма за контакт:

 

Comments are closed